Pyetje & Përgjigje

Këtu mund të gjeni përgjigjet për pyetjet tuaja.


Çfarë shërbimesh ofron K3?

Kurse

K3 ofron kurse biznesi, marketingu, dizajni e programimi.

Konsultim

Ideim, strategji, planifikim, implementim dhe marketing për biznese online.

Shërbime

Krijimi i të gjitha elementeve që nevojiten për të filluar biznesin tuaj online.

Çfarë kursesh ofron K3?

Kurset e K3 janë të orientuara rreth njohurive praktike të cilat ju duhen për të krijuar biznesin tuaj online.

Kurse biznesi online 

K3 ofron kurse për mbi 50 lloje biznesi online. Kurset mbahen në lokalet e K3 në Prishtinë. Çdo të hënë  e enjte 18:00 - 20:00.

Kurse Dizajni

Kurse me principet kryesore të dizajnit, si dhe kurse me projekte praktike si të dizajnoni gjithçka që ju nevojitet.

Kurse Marketingu

Kurse praktike për marketing online me Facebook Ads, Instagram, YouTube, Adwords, Snapchat, Viber etj.

Kurse Programimi

Kurse programimi për web me HTML, CSS & Javascript, WordPress, Woocommerce, dhe për lojra me C# në Unity 3D. 

ÇFARË KONSULTIMESH OFRON K3?

Fushat e konsultimit

01

Strategji

Strategji e personalizuar në krijimin dhe optimizimin e bizneseve për të fituar online

02

Planifikim

Planifikim i hapave konkret që duhet të ndërmirren në realizimin e projektit

03

Realizim

Realizimi dhe menaxhimi i projekteve individuale apo në grup me metoda efektive

Ekspertiza

Me çfarë mund t'ju ndihmojmë

Ju ofrojmë ndihmë praktike në planifikimin dhe realizimin e projekteve tuaja për biznes online.

Prej idesë, strategjisë, planifikimit, realizimit e marketingut.

Biznese online100%
Marketing online100%
Dizajn95%
Programim80%
Teknologji75%

Çfarë shërbimesh ofron K3?

K3 asiston në krijimin e të gjitha elementeve që nevojiten për të filluar biznesin tuaj online.

IDE PËR BIZNESE ONLINE

BIZNES PLANE

STRATEGJI BIZNESI ONLINE

EMËRTIM & BRANDING

DIZAJN

WEB FAQE

SHITORE ONLINE 

MATERIALE MARKETINGU 

MARKETING ONLINE

Kontakti 

ADRESA

Ferat Dragaj 4, 10000 Prishtinë.

Afër Kolegjit Iliria dhe Che Bar 

ORARI

Hënë, Enjte - 17:30 - 20:00

TELEFON + VIBER

046 189 633 

FILLO TANI

Informohu më tej dhe regjistrohu nëpërmjet telefonit

K3 ndihmon në krijimin e bizneseve fitimprurëse online dhe shumëfishimin e fitimit prej tyre.

Scroll to Top
X