Krijo Biznes Online

Krijo biznesin tënd online për një muaj

Do të krijojmë së bashku platformën tuaj për shitje online me produkte kualitative nga SHBA dhe do të mësojmë të shesësh në gjithë botën.


Produkte Kualitative

Shit vetëm produkte kualitative dhe unike të cilat mund të reklamohen lehtë. 

Pa kosto inventari

Prodhuesit presin për pagesën deri pasi i shitet produkti konsumatorit. 

100% Automatizim

Prodhim, paketim, dërgim dhe pagesa të automatizuara direkt nga SHBA. Ju nuk e prekni asnjëherë mallin me dorë.

100% Online

Pa shpenzime prodhimi, inventari e magazinimi. Gjithçka kontrollohet vetëm nëpërmjet internetit. 

Hapat e punës

Ideja

Përcaktimi i idesë dhe fushës së aktivitetit të platformës suaj me ndihmën tonë në mënyrë që të keni sukses. 

Vlera: 500€

Emri

Gjetja e emrit të shitores dhe brendit tuaj që të përshtatet për konkurencë në tregun ndërkombëtar.

Vlera: 500€

Domaini

Blerja dhe konfigurimi i domainit për shitoren tuaj, krijimi i emaileve etj.

Vlera: 200€

Logo

Dizajnimi i logos dhe pamjes së brendit dhe platformës suaj.

Vlera: 1000€

Social

Hapja e llogarive në rrjete sociale dhe krijimi i pamjes së tyre në harmoni me brendin tuaj.

Vlera: 400€

Shitorja

Krijimi i platformës për shitje dhe 50 hapat e parë të konfigurimit të saj.

Vlera: 600€

Produktet

Gjetja e fabrikave, leverantorëve dhe produkteve që do të shisni automatikisht në platformën tuaj.

Vlera: 1000€

Automatizimi

Automatizohet procesi i prodhimit dhe dërgimit të mallërave direkt prej fabrikës, pa ndërhyrjen tuaj. Leverantori ju pret për pagesat deri pas shitjes.

Vlera: 1000€

Publikimi

Publikimi i mallërave në platformën tuaj me fotot, tekstet e çmimet përkatëse.

Vlera: 400€

Shtesa

Instalimi i funksioneve shtesë në shitoren tuaj që ndihmojnë në shumëfishimin e shitjeve.

Vlera: 600€

Pagesat

Hapja dhe konfigurimi i metodave të pagesave me karta krediti, PayPal dhe kriptovaluta.

Vlera: 600€

Faqet

Krijimi i faqeve legale si about, terms, privacy, GDPR, kontakt etj.

Vlera: 600€

Lidhja

Lidhja e shitores me platformat e statistikave dhe reklamave.

Vlera: 300€

Support-i

Instalimi dhe konfigurimi i sistemit për kujdesin për klientët.

Vlera: 300€

Testi gjeneral

Testi teknik gjeneral për shitoren, shitjet, pagesat etj.

Vlera: 300€

Strategjia 

Krijimi i strategjisë specifike të marketingut ideal për produktet tuaja.

Vlera: 1000€

Postimi

Postimi i produkteve në rrjetet sociale, që të mund t'i përdorim për marketing.

Vlera: 300€

Marketingu Test 

Marketing testues për të përzgjedhur produktet e suksesshme. 

Vlera: 400€

Analiza e testit

Analizimi i marketingut testues. Si të kuptosh statistikat e marketingut dhe kriteret më të rëndesishme.

Vlera: 600€

Përzgjedhja

Strategjia e garantuar për të zgjedhur produkte të suksesshme. 

Vlera: 600€

Marketingu

Marketing për produktet e suksesshme, për të siguruar shitje.

Vlera: 1000€

Analiza

Analiza e marketingut dhe shitjeve. Si të kuptosh statistikat e marketingut dhe shitjeve dhe si të marrësh vendime bazuar në to.

Vlera: 1000€

Zgjerimi

Zgjerimi i marketingut për produktet që kanë më së shumti shitje. Si të zgjerohesh pa e dëmtuar suksesin e deritanishëm.

Vlera: 800€

Optimizimi

Testime A/B për të fituar edhe më shumë nga produktet e tua më të mira.

Vlera: 1000€

SUKSES I GARANTUAR

Shitoret online janë biznes i sigurt dhe pa rrezik nëse ndiqni formulën tonë.

TË ARDHURA PA KUFI

Ky biznes ka potencial për fitim multimilionësh brenda disa vitesh.

PAVARËSI TOTALE

Do të realizoni dhe kontrolloni biznesin tuaj 100% vetë nga A deri në ZH. 

LIRI E PLOTË FINANCIARE

Të ardhura të mjaftueshme për ty dhe familjen tënde pavarësisht nëse punoni nga zyra, shtëpia apo plazhi.

Vlera reale mbi 15000€

Krijoni një biznes serioz dhe fitimprurës për vetëm 1999€ për një muaj. Nëse mundoheni ta krijoni vetë, do t'ju kushtojë mbi 15000€ si dhe shumë muaj të humbur dhe rrezik për dorëzim e dështim.

 

Rreth 90% e bizneseve online dështojnë për shkak të mungesës së ndihmës nga mentorë me përvojë.

Kurse 13000€

Strategji e dëshmuar 

Sukses i garantuar

INVESTIMI


vetëm

1999€

+ investimi për marketing

Ndërtimi i biznesit nga A në ZH

Biznes me shpenzime minimale

Pa kufizime në fitim e zgjerim

Mëso marketing dhe fito nga shitjet

Fito pavarësi financiare

Ekipi ynë

Kontaktoni ekipin për të filluar bashkëpunimin

Egzona Gërvalla

Sipërmarrëse me përvojë në krijimin dhe administrimin e bizneseve dhe marketingut online.

Drejtuese e programit

Ergon Gërvalla

Sipërmarrës dhe instruktor me përvojë mbi 25 vjeçare në krijimin e bizneseve dhe marketingut online.

Instruktor

Afrim Bajraktari

Sipërmarrës dhe instruktor me përvojë mbi 6 vjeçare në copywriting, shitje dhe marketing.

Instruktor

NA KONTAKTONI

Kandidatët seriozë mund të na kontaktojnë nëpërmjet telefonit.

Tel + Viber: 09:00 – 21:00 

FILLO TANI

Informohu më tej dhe regjistrohu nëpërmjet telefonit

Scroll to Top
X