FILLO TANI

Informohu më tej dhe regjistrohu nëpërmjet telefonit

Mirësevini në K3

Mund të na vizitoni në çdo të martë e të enjte prej 17:30 deri 18:00 

ADRESA:

Ferat Dragaj 4, 10000 Pishtinë

TELEFON

046 189 633

SOCIAL

K3 ndihmon në krijimin e bizneseve fitimprurëse online dhe shumëfishimin e fitimit prej tyre.

Scroll to Top
X