KONSULTIME PËR INDIVIDË

DHE KOMPANI

Në zyrat tona, lokacionin tuaj, online e telefon.

ÇFARË KONSULTIMESH OFRON K3?

Fushat e konsultimit

01

Strategji

Strategji e personalizuar në krijimin dhe optimizimin e bizneseve për të fituar online

02

Planifikim

Planifikim i hapave konkret që duhet të ndërmirren në realizimin e projektit

03

Realizim

Realizimi dhe menaxhimi i projekteve individuale apo në grup me metoda efektive

Ekspertiza

Me çfarë mund t’ju ndihmojmë

Ju ofrojmë ndihmë praktike në planifikimin dhe realizimin e projekteve tuaja për biznes online.

Prej idesë, strategjisë, planifikimit, realizimit e marketingut.

Biznese online100%
Marketing online100%
Dizajn95%
Programim80%
Teknologji75%

Pakot dhe Çmimet

Thirr (viber) 046 189 633 për informacion

1 orë

79€

ORA

5 persona

79€ 

5 orë

69€ 

ORA

5 persona

345€ 

10 orë

59€

ORA

5 persona

590€ 

20 orë

49€

ORA

5 persona

980€ 

FILLO TANI

Informohu më tej dhe regjistrohu nëpërmjet telefonit

Scroll to Top
X