50 Metoda për të fituar para online

Kursi zgjat 1 Muaj e gjysëm

Martë, Enjte 18:00 – 19:30

1 ditë

49€

1 ORË

1 Metodë

1 Ditë 

90 Minuta

Këshillim

Martë, Enjte

18:00 – 19:30

komplet 

99€ 

GJITHË KURSI

50 Metoda

1 Muaj e gjysëm 

18 orë 

Paypal, Payoneer

Martë, Enjte

18:00 – 19:30

Kalendari i kursit

Kursi zgjat 1 muaj e gjysëm. Martë, enjte 18:00 – 19:30.

korrik

mar17ko18:00mar19:30Mëso Affiliate Marketing me ClickbankMëso të shesësh produkte nga Clickbank në gjithë botën dhe fito mbi 70% nga çmimi i shitjes.18:00 - 19:30

enj19ko18:00enj19:30Mëso Affiliate Marketing me Amazon, Apple, dhe 20 burime të tjera.Mëso të shesësh produkte nga Amazon, Apple, të krijosh një affiliate eStore, të fitosh me CPA (Cost per Action), dhe 20 rrjete të tjera.18:00 - 19:30

mar24ko18:00mar19:30Bëj marketing për produktet dhe shërbimet e tua me Facebook AdsMëso si të bësh marketing me Power Editor në Facebook Ads.18:00 - 19:30

enj26ko18:00enj19:30Bëj marketing për produktet dhe shërbimet e tuaMëso si të bësh marketing me AdWords, në YouTube, me banners, në forume, me evenimente, croudfunding, viral marketing & guerilla marketing.18:00 - 19:30

mar31ko18:00mar19:30Fito para nga reklamatMëso si të fitosh para me reklama në AdSense, me YouTube, websajt, blog, autoblog, Facebook Audience Network & Instant Articles, SEO etj.18:00 - 19:30

gusht

enj02gu18:00enj19:30Fito para me Amazon FBA (Fulfillment by Amazon)Gjatë kësaj ore do të mësosh si të prodhosh produktet e tua në Kinë dhe ti shesësh ato në Amazon me Fulfillment by Amazon.18:00 - 19:30

mar07gu18:00mar19:30Fito para me Dropshipping dhe krijo webshopin tëndMëso si të fitosh para duke shitur produkte me dropshipping dhe si të krijosh webshopin tënd me Woocommerce, Magento, Shopify etj.18:00 - 19:30

enj09gu18:00enj19:30Krijo dhe shit produktet e tua onlineMëso si të fitosh para duke krijuar dhe shitur produktet e tua online në 40 platforma të ndryshme.18:00 - 19:30

mar14gu18:00mar19:30Fito para duke shitur shërbime onlineMëso si të fitosh para duke shitur shërbimet e tua online.18:00 - 19:30

enj16gu18:00enj19:30Fito para duke dhënë mësim onlineMëso si të fitosh para duke dhënë mësim online me metoda të ndryshme.18:00 - 19:30

enj23gu18:00enj19:30Fito para me Bitcoin dhe kriptovaluta të tjeraMëso gjithçka mbi Bitcoin dhe kriptovaluta të tjera.18:00 - 19:30

mar28gu18:00mar19:30Fito para me forex, komoditete dhe aksioneMëso si të fitosh me Forex, komoditete dhe aksione.18:00 - 19:30

enj30gu18:00enj19:30Mëso Affiliate Marketing me ClickbankMëso të shesësh produkte nga Clickbank në gjithë botën dhe fito mbi 70% nga çmimi i shitjes.18:00 - 19:30

shtator

mar04sht18:00mar19:30Mëso Affiliate Marketing me Amazon, Apple, dhe 20 burime të tjera.Mëso të shesësh produkte nga Amazon, Apple, të krijosh një affiliate eStore, të fitosh me CPA (Cost per Action), dhe 20 rrjete të tjera.18:00 - 19:30

enj06sht18:00enj19:30Bëj marketing për produktet dhe shërbimet e tua me Facebook AdsMëso si të bësh marketing me Power Editor në Facebook Ads.18:00 - 19:30

mar11sht18:00mar19:30Bëj marketing për produktet dhe shërbimet e tuaMëso si të bësh marketing me AdWords, në YouTube, me banners, në forume, me evenimente, croudfunding, viral marketing & guerilla marketing.18:00 - 19:30

enj13sht18:00enj19:30Fito para nga reklamatMëso si të fitosh para me reklama në AdSense, me YouTube, websajt, blog, autoblog, Facebook Audience Network & Instant Articles, SEO etj.18:00 - 19:30

mar18sht18:00mar19:30Fito para me Amazon FBA (Fulfillment by Amazon)Gjatë kësaj ore do të mësosh si të prodhosh produktet e tua në Kinë dhe ti shesësh ato në Amazon me Fulfillment by Amazon.18:00 - 19:30

enj20sht18:00enj19:30Fito para me Dropshipping dhe krijo webshopin tëndMëso si të fitosh para duke shitur produkte me dropshipping dhe si të krijosh webshopin tënd me Woocommerce, Magento, Shopify etj.18:00 - 19:30

mar25sht18:00mar19:30Krijo dhe shit produktet e tua onlineMëso si të fitosh para duke krijuar dhe shitur produktet e tua online në 40 platforma të ndryshme.18:00 - 19:30

enj27sht18:00enj19:30Fito para duke shitur shërbime onlineMëso si të fitosh para duke shitur shërbimet e tua online.18:00 - 19:30

Regjistrimi

Informohu më tej dhe regjsitrohu nëpërmjet telefonit

Kontakto

046 189 633

Martë, Enjte 

18:00 – 19:30

Kurset tona mund ti ndiqni çdo të martë e të enjte prej 18:00 deri 19:30, në lokalet e K3 në Prishtinë në Rrugën Ferat Draga 4, afër Kolegjit Iliria e Che Bar në Breg të Diellit.

Scroll to Top
X