Select Page

Ofertë speciale deri të martën për 99€ në vend të 350€

50 METODA
PËR TË FITUAR
PARA ONLINE

Kursi zgjat një muaj e gjysëm,
çdo të martë, enjte 18:00 – 19:30
ose 19:30 – 21:00

 

qershor

mar26qer18:00mar19:30Fito para me Dropshipping dhe krijo webshopin tëndMëso si të fitosh para duke shitur produkte me dropshipping dhe si të krijosh webshopin tënd me Woocommerce, Magento, Shopify etj.18:00 - 19:30

enj28qer18:00enj19:30Krijo dhe shit produktet e tua onlineMëso si të fitosh para duke krijuar dhe shitur produktet e tua online në 40 platforma të ndryshme.18:00 - 19:30

korrik

mar03ko18:00mar19:30Fito para duke shitur shërbime onlineMëso si të fitosh para duke shitur shërbimet e tua online.18:00 - 19:30

pre27ko18:00pre19:30Bëj marketing për produktet dhe shërbimet e tua me Facebook AdsMëso si të bësh marketing me Power Editor në Facebook Ads.18:00 - 19:30

gusht

mër01gu18:00mër19:30Bëj marketing për produktet dhe shërbimet e tuaMëso si të bësh marketing me AdWords, në YouTube, me banners, në forume, me evenimente, croudfunding, viral marketing & guerilla marketing.18:00 - 19:30

X